Marcați
Tineri din Găgăuzia, în vizită la Președinție și Reședința de Stat
Circa 100 de tineri care studiază la instituțiile de învățămînt din Găgăuzia au vizitat astăzi Președinția și Reședința de Stat în cadrul Zilei Ușilor Deschise.

Elevii au făcut o excursie în incinta Președinției și în biroul personal al Președintelui țării. Șeful statului le-a relatat tinerilor despre activitatea instituției prezidențiale precum și despre evenimentele care vor fi organizate în timpul apropiat. De asemenea, Igor Dodon a răspuns la mai multe întrebări ale oaspeților.

”Emoțiile pozitive și curiozitatea tinerilor, m-au convins că această practică este binevenită. Vom organiza și în continuare Ziua Ușilor Deschise, astfel ca toți copiii din țară să aibă posibilitatea să viziteze și să se documenteze cu activitatea instituției pe care o conduc.

Menționez că pe parcursul lunii decembrie a anului trecut, la inițiativa mea, circa 500 de copii au vizitat Președinția, Reședința de Stat, și Reședința de la Condrița în cadrul Zilei Ușilor Deschise.

Vom continua această practică!”, a menționat Igor Dodon pe contul său de facebook.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).