Marcați
Ion Ceban: Budapesta este gata să acorde sprijinul necesar Chișinăului pentru dezvoltare
Candidatul pentru funcția de Primar General al Capitalei, Ion Ceban, liderul fracțiunii socialiștilor în Consiliul Municipal Chișinău, a avut o întrevedere cu viceprimarul orașului Budapesta, Gabor Bagdi, și cu reprezentanții administrației publice locale.

În cadrul întrevederii, cei doi au discutat despre o posibilă cooperare pe toate domeniile de administrare a orașului.

„Ne-am pronunţat în sprijinul elaborării unui Acord detaliat privind cooperarea dintre Chișinău și Budapesta în diverse domenii: plan de dezvoltare urbană, reparaţii de străzi și trotuare, transport public orăşenesc, parcări, sistem de utilități, colectare și reciclare de deşeuri, soluții de management și alte domenii”, a menționat Ion Ceban.

De asemenea, Ion Ceban a menționat că Budapesta este gata să acorde sprijinul necesar Chișinăului pentru dezvoltare.

„În primul rând, să împărtășească experiența sa de a transforma capitala țării într-un oraș confortabil pentru viață și atractiv din punct de vedere turistic, care ar conserva cu grijă trecutul și ar aspira la viitor”, mai menționează Ion Ceban.

Totodată, Ion Ceban a mulțumit primarului orașului Budapesta pentru dispunerea de a acorda ajutor Chișinăului.

„I-am urat dumnealui și partidului de guvernare succese și câștig la alegerile parlamentare din 8 aprilie. El, la rândul său, mi-a urat mie și întregii echipe succese la alegerile locale din Chișinău. Vom dezvolta relațiile de cooperare și la Vest, și la Est”, a scris Ion Ceban pe facebook.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).