Marcați
Alexandru Usatîi, este candidatul PSRM la șefia municipiului Bălți
Alexandru Usatîi este candidatul Partidului Socialiștilor la funcția de primar al orașului Bălți.

„Unde nu a lucrat a adunat în jurul său o echipă bună, este un om care poate lucra cu oamenii. A fost și viceprimar de Bălți, știe practic fiecare problemă a bălțenilor. Problemele din Bălți nu îi sunt străine. Îl susținem ca să facem Bălțiul mai confortabil pentru oameni, ca oamenii să nu dorească să plece. Candidați vor fi mulți, probleme vor fi multe, dar dacă vom fi uniți, umăr la umăr vom câștiga”, a menționat președintele PSRM, Zinaida Greceanîi.

Alexandr Usatîi și-a exprimat recunoștința pentru încrederea și sprijinul Partidului Socialiștilor și a liderului PSRM – președintele Republicii Moldova, Igor Dodon. El a spus, cu încredere că “împreună suntem capabili să oprim degradarea orașului Bălți și să începem o nouă viață în capitala de nord a țării”.

Alexandru Usatîi, care este președintele organizației teritoriale Bălți a PSRM, a deținut anterior funcția de viceprimar al municipiului Bălți.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).