Marcați
Tensiuni între Italia şi Franţa după ce mai mulţi inspectori vamali francezi au pătruns înarmaţi într-o gară din Torino
Procuratura din Torino au iniţiat o anchetă după ce o organizaţie non-guvernamentală pentru imigranţi a acuzat inspectorii vamali francezi că au intrat în birourile sale dintr-o localitate italiană pentru a testa antidrog un imigrant nigerian ce călătorea într-un tren ce se îndrepta spre Paris.

Procurorii italieni au iniţiat o anchetă preliminară duminică în legătură cu acuzaţiile de abuz de putere, violenţă şi încălcarea proprietăţii, formulate de ONG-ul Rainbow4Africa la adresa unor oficiali vamali francezi.

Un imigrant nigerian, rezident în Italia, care călătorea vineri spre Paris, a fost coborât din tren de inspectorii vamali francezi în staţia Bardonecchia, la frontiera cu Franţa, pentru a fi testat antidrog.

Testul antidrog a fost efectuat în incinta staţiei de tren care este folosită de ONG-ul Rainbow4Africa, în cooperare cu autorităţile locale, pentru a ajuta imigranţii.

MEDIAFAX
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).