Marcați
Război comercial: China impune noi tarife pentru produsele din carne de porc si fructele din SUA, după decizia lui Trump de a impune taxe suplimentare
China a anunţat duminică noi tarife la produsele provenite din Statele Unite, precum fructe sau produse din carne de porc, ca reacţie la decizia preşedintelui Trump de a impune taxe suplimentare la importurile de oţel şi aluminiu, relatează site-ul agenţiei Dpa.

China a anunţat tarife de 15% la fructe şi 25% la produsele din carne de porc. În total, 128 de produse din SUA vor fi afectate luni, când noile tarife vor intra în vigoare.

Luna trecută, liderul de la Casa Albă a anunţat tarife mai mari cu 25% la importurile de oţel şi de 10% la cele de aluminiu.

Administraţia Trump susţine că tarifele suplimentare vor contracara importurile ieftine, în special din China, care ar submina industria americană şi locurile de muncă.

MEDIAFAX
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).