Marcați
Ceban despre demiterea lui Moldovanu: Totul este bine și frumos, dacă nu ar fi de ochii lumii
Socialiștii au venit cu o reacție după ce astăzi primarul interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, a semnat dispoziția de eliberare a liberalului Mihai Moldovanu din funcția de șef al Direcției Sănătate.

”Totul este bine și frumos, dacă nu ar fi de ochii lumii. Conform legii acest cetățean trebuia preavizat, cu două luni înainte. Noi cerem eliberarea sa din funcție de aproape doi ani în permanență, cu toate argumentele invocate. Deci se putea de prin luna ianuarie preavizat, mai ales că am decis reorganizarea direcției sănătate. Din informațiile pe care le dețin preavizarea nu a fost făcută. Deci, cetățeanul lejer se restabilește prin instanța de judecată, iar despăgubirile le vor suporta Chișinăuienii. P.S. Teatrul Gamrețchi-Radu continuă cu o nouă scenetă Radu – Moldovanu. P.S. 2 Cum să te conduci de lege dacă ești singură în postură nelegitim. Indiferent de situație, legea trebuie să fie pusă în capul mesei, Dna Radu!!! Nu există altă cale! P.S. 3 Moldovanu și mulți alții trebuie eliberați din funcție. Dar acest lucru trebuie făcut corect, nu de ochii lumii sau ca răspuns la învinuiri!”, a scris Ceban pe contul său de facebook.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).