Marcați
Mihai Moldovanu, demis de către Slvia Radu
Șefului Direcţiei sănătate, Mihai Moldovanu a fost demis din funcție. Primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu, a semnat o dispoziție în acest sens.

„Am văzut cu toții ce se întamplă în sistemul de sănătate. Este o stare de lucruri inacceptabilă. Plângerile cetățenilor vin zi de zi. Toate aceste plângeri reclamă deficiențe majore. De asemenea, am primit numeroase plângeri de la doctori, care spun că sunt împinși de administrația spitalelor să comită lucruri ilegale. Eu personal am fost în controale și am văzut o grămadă de nereguli. Uneori se inaugurează secții și sunt prezentate imagini frumoase, iar după ce presa pleacă sunt strânse cearșafurile, alteori medicii sunt puși să strângă bani pentru unele reparații. Aceasta nu este administrație, este o îmbinare de hoție, șantaj și minciună. Primii care suferă sunt pacienții, apoi doctorii care încep să plece din sistem”, a scris Radu pe Facebook.

Ea a menţionat că a fost „în controale şi a văzut o grămadă de nereguli”.

„Uneori se inaugurează secţii şi sunt prezentate imagini frumoase, iar după ce presa pleacă sunt strânse cearşafurile, alteori medicii sunt puşi să strângă bani pentru unele reparaţii. Aceasta nu este administraţie, este o îmbinare de hoţie, şantaj şi minciună. Primii care suferă sunt pacienţii, apoi doctorii care încep să plece din sistem”, a subliniat edilul.

menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).