Marcați
Peste 300 de localități ale țării au semnat declarații în susținerea statalității RM
Peste 300 de localități ale țării s-au pronunțat categoric împotriva unionismului și au semnat declarații în susținerea statalității și suveranității Republicii Moldova. Despre aceasta, a scris, pe rețelele de socializare, secretarul executiv al Partidului Socialiștilor, Vlad Bătrîncea.

Potrivit lui Batrîncea, 259 de declarații au fost semnate de majoritatea consilierilor raionali, locali şi primarii din orașele și satele republicii, și încă peste 40 de declarații, semnate la adunările locuitorilor satelor.

”În ciuda intensificării mișcării forțelor unioniste, cu complicitatea tacită a autorităților statului, majoritatea absolută a cetățenilor Republicii Moldova pledează împotriva acțiunilor provocatoare ale unioniștilor, împotriva încercărilor de destabilizare a situației din țară.

El, a remarcat că, unioniștii, au provocat efectul opus, majoritatea cetățenilor sunt uniți în jurul ideii de necesitate a consolidării statalității și suveranității Republicii Moldova.

Unioniștii vor trece, Moldova va rămîne”, a menționat Vlad Batrîncea.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).