Marcați
Dodon: Unioniștii vor rămâne doar cu visul nerealizat
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, afirmă că în acest an este ceasul de vârf al unioniștilor.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Igor Dodon a declarat că, „aniversarea centenarului a răscolit în ei cele mai iraționale și întunecate emoții și pasiuni”.

„Au devenit foarte perfizi și agresivi și, din păcate, multă lume a căzut pradă acești isterii. Și multe autorități din statul vecin și-au arătat adevărata față și intenție. Dar va trece și această perioadă și spiritele se vor liniști. Timpul va trata această maladie. Unioniștii vor rămâne doar cu visul nerealizat. Și cu rușinea pe viață pentru trădarea țării și a neamului în care s-au născut”, a scris Igor Dodon.

Șeful statului susține că majoritatea absolută a cetățenilor Republicii Moldova condamnă ferm acțiuni unioniste, distrugătoare de țară, și unirea niciodată nu se va produce.

”Asta este important să înțeleagă toți cei implicați în isteria antistatală. Iar mesajul care a fost lansat la nivel național, de pe aceste panouri, ne va aminti că „ce e val ca valul trece”. Iar statul și poporul moldovenesc vor dăinui”, a mai scris Dodon.

Dodon: Unioniștii vor rămâne doar cu visul nerealizat
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).