Marcați
Regulamentul privind utilizarea tichetelor de masă, aprobat de Guvern
Guvernul a aprobat regulamentul provind modul de utilizare a tichetelor de masă, în bază cărora angajații vor putea lua masa în fiecare zi de muncă. Tichetele vor avea o valoare de minim 35 de lei.

Salariatul este în drept să utilizeze tichetele de masă la unitățile comerciale/de alimentație publică care acceptă tichetele de masă în baza contractului stabilit între unitatea comercială/de alimentație publică și operatorii de emitere a tichetelor de masă.

Angajatorul nu are dreptul să oblige salariatul să beneficieze de tichete de masă. Tichetul de masă este valabil 6 luni.

La procurarea mârfurilor în valoare mai mică decât valoarea nominală a tichetului, unitatea comercială/de alimentație publică nu rambursează diferența sub formă de bani. La procurarea mărfurilor în valoarea mai mare decît valoarea nominală a tichetului, diferența se va achita sub formă de bani de către cumpărător (salariat).
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).