Marcați
Un avion de pasageri s-a prăbuşit în apropierea aeroportului din Kathmandu: 71 de persoane se aflau la bord
Un avion de pasageri s-a prăbuşit, luni, în apropierea aeroportului din Kathmandu, Nepal, după ce a raportat probleme în momentul aterizării, relatează site-ul publicaţiei Express.

Potrivit informaţiilor preliminare, 71 de pasageri se aflau la bordul aeronavei care venea de la Dhaka, capitala statului Bangladesh.

Oficialii nepalezi nu au oferit deocamdată informaţii despre eventuali supravieţuitori, dar câţiva martori au precizat că aeronava a fost cuprinsă de flăcări şi s-a dezintegrat la contactul cu solul.

"67 de pasageri şi 4 membri ai echipajului s-au aflat la bordul avionului. Până în prezent, 20 de răniţi au fost transportaţi la spital. Poliţia şi armata intervin pentru a descarcera persoanele aflate în avion", a anunţat purtătorul de cuvânt al aeroportului din Kathmandu.

Pompierii au reuşit să stingă incendiul care a cuprins o parte a avionului şi au precizat că mai multe persoane au fost găsite decedate.

MEDIAFAX
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).