Marcați
Cel puţin 18 persoane au murit în urma unui cutremur produs în Papua Noua Guinee
Cel puţin 18 persoane au murit miercuri după ce un cutremur cu magnitudinea de 6.7 grade pe scara Richter a afectat zona muntoasă Southern Highlands, aflată în Papua Noua Guinee, a informat un oficial, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Cutremurul, care a avut loc la scurt timp după miezul nopţii, a lovit la 31 de km distanţă faţă de epicentrul cutremurului cu magnitudine de 7.5 grade, în urma căruia peste 55 de persoane au murit săptămâna trecută.

"Tocmai am primit un raport conform căruia 18 persoane au murit", a declarat William Bando, administratorul provinciei Hela.4

"Cea mai afectată pare să fie regiunea Hides. Nu avem încă detalii privind victimele de acolo, dar este o localitate mare cu mulţi oameni", a adăugat oficialul.

În urmă cu o săptămână, cel puţin 55 de persoane au murit în urma cutremurului cu magnitudinea de 7,5 grade pe scara Richter, iar compania ExxonMobil a anunţat închiderea uzinei de lichefiere a gazelor naturale.

MEDIAFAX
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).