Marcați
Un forum economic internațional, ar putea fi organizat anul curent în Moldova
Președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi a avut o întrevdere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova, Farit Muhametșin.

În timpul conversației, părțile au discutat despre probleme legate de politica internă și externă a Republicii Moldova, situația politică și socio-economică din țară, precum și relațiile moldo-ruse.

Zinaida Greceanîi și Farid Muhametșin, au abordat subiecte precum pregătirea pentru alegerile prezidențiale din Rusia, care sunt preconizate pentru data de 18 martie 2018, precum și alegerile locale anticipate din Chișinău și Bălți, și alegerile parlamentare din Republica Moldova din acest an.

În cadrul discuției cu ambasadorul Rusiei, Președintele fracțiunii parlamentare a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, a rezumat participarea sa la ședința Comisiei pentru Control Bugetar AIP a CSI, care a avut loc în perioada de 1-2 martie, la St. Petersburg.

În concluzie, părțile și-au exprimat încrederea în necesitatea intensificării relațiilor socio-economice dintre cele două țări. În special, a fost examinată posibilitatea organizării unui forum economic internațional în Moldova în acest an.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).