Marcați
Consiliul Suprem de Securitate se va întruni în ședință pe 7 martie
Președintele Republicii Moldova a dispus convocarea ședinței Consiliului Suprem de Securitate pentru miercuri, 7 martie 2018. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al Președintelui, Ion Ceban.

În ordinea de zi sunt incluse subiectele care au fost menționate anterior, cum ar fi: cel de-al doilea raport al companiei Kroll, declarațiile de unire cu România și noul proiect al Strategiei Securității Naționale.

”În același timp, mai mulți membri ai CSS au solicitat ca în cadrul ședinței să fie dezbătute, de asemenea, concluziile din declarația miniștrilor de Externe ai țărilor-membre ale UE, făcută în cadrul recentei ședințe a Consiliului Afacerilor Externe cu privire la situația din Republica Moldova, dar și subiectul cu privire la așa-numita lege anti-propagandă, în contextul criticelor aduse de către mai mulți parteneri de dezvoltare, reprezentanți ai misiunilor diplomatice acreditate la Chișinău, inclusiv a ambasadorului Delegației Uniunii Europene la Chișinău și a ambasadorului SUA”, a menționat Ion Ceban într-o postare pe facebbok.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).