Marcați
Doi moldoveni, răniți grav într-un incendiu urmat de explozie într-o parcare din Vrancea
Doi bărbați din Republica Moldova au fost grav răniți, joi noaptea, într-un incendiu urmat de o explozie la cabina unui tir în care staționau, într-o parcare din județul Vrancea.

Cabina unui TIR a ars în întregime, iar două persoane au fost cuprinse de foc, suferind răni grave. Patru autospeciale cu apă și spumă de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vrancea au intervenit pentru stingerea incendiului.

Incendiul a fost semnalat în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 1.00, când cabina unui autotren a început să ardă pe neașteptate, la Golești, în județul Vrancea.

Doi bărbați de de 35 si 36 de ani, din Republica Moldova, care se aflau în TIR, au suferit arsuri grave pe corp. Una dintre victime are arsuri de gradele doi și trei pe jumătate din corp, iar cea de-a doua prezintă arsuri de gradele unu și doi pe 30 la sută din suprafața corpului.

Cei doi bărbați au fost transportați de două ambulanțe la Spitalul Județean Focșani. Cetățenii moldoveni au rămas internați în Secția Chirurgie Plastică, însă în cazul unuia medicii fac demersuri pentru transferul la o altă unite medicală.

În urma cercetărilor, anchetatorii au ajuns la concluzia că nenorocirea a fost provocată, cel mai probabil, de o lampă de gătit cu combustibil lichid, la care cei doi se încălzeau.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).