Marcați
Vizita șefului statului în SUA, preconizată pentru începutul luni iulie, subiect de discuție dintre Igor Dodon și James Petitte
Președintele țării, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al SUA în Republica Moldova, James D. Pettit.

În cadrul dialogului, părțile au abordat mai multe subiecte despre situația politică din ţară, dar și despre relațiile bilaterale moldo-americane.

Interlocutorii au vorbit în detaliu despre scenariile posibile în legătură cu desfășurarea și organizarea alegerilor locale și a celor parlamentare din acest an.

”De asemenea, am discutat despre vizita pe care preconizez s-o întreprind în SUA în perioada 1-8 iulie curent, la invitația domnului Brian Brown, Președintele Organizaţiei Internaționale pentru Familie.

În cadrul acestei vizite, intenționez să am mai multe întrevederi cu reprezentanți ai Guvernului, membri ai Congresului și conducerii de vîrf a SUA, cu reprezentanții instituțiilor media, dar și cu reprezentanții organizațiilor de experți.

Reiterez faptul că Republica Moldova trebuie să aibă un dialog continuu atît cu Estul, cît și cu Vestul, să dezvolte relații de prietenie, comerciale, bilaterale și multilaterale în interesul țării noastre”, a menționat Igor Dodon.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).