Marcați
Proiectul privind declararea anului 2018 – Anul Unirii, respins de CMC
Consiliul Municipal Chișinău nu a susținut proiectul liberalilior, potrivit căruia anul 2018 să fie declarat Anul Unirii în Chișinău.

Liderul fracțiunii consilierilor socialiști din CMC, Ion Ceban, a declarat că subiectele politice nu ar trebui să se regăsească pe ordinea de zi a ședințelor CMC.

„Să ne axăm pe subiectele ce țin de municipalitate, ce țin de drumuri, problemele locativ-comunale, școli, grădinițe, spitale, etc., structuri care au avut mult de suferit din cauza celor care au parazitat pe sentimentele cetățenilor. Să ne abținem de la aspectele cu caracter politic în CMC. Noi nu am discutat nici un subiect politic sau geopolitic, de când suntem în acest Consiliu, ne-am referit strict la problemele municipiului”, a replicat Ion Ceban.

Proiectul a fost susținut de doar 16 liberali şi un consilier PLDM, împotrivă au fost 18 consilieri PSRM şi 3 de la PCRM, iar doi consilieri PPEM şi un neafiliat s-au abţinut.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).