Marcați
Ședința Consiliului Suprem de Securitate, planificată pentru a doua jumătate a lunii februarie
Consiliul Suprem de Securitate urmează să fie convocat în timpul apropiat, dar pentru început, trebuie să fie definitivată componența CSS. Declarația a fost făcută de Președintele Igor Dodon în cadrul unui interviu pentru postul de radio Europa Liberă.

„La câteva ședințe n-au dorit să vină, (n.r. Președintele Parlamentului și Pri-ministrul), de aceea, în primul rând, eu trebuie să emit un decret pentru actualizarea componenței Consiliului Suprem de Securitate. Cel mai probabil, ședința va avea loc în a doua jumătate a lunii februarie. Pentru începutul săptămânii viitoare trebuie să fiu într-o deplasare externă, să particip la reuniunea șefilor de guverne și de state, o ședință extrem de importantă, unde vor fi premierii și al Franței, și al Indiei… Avem și unele întrevederi bilaterale cu unii colegi, de aceea, cel mai probabil va fi în a doua jumătate a lunii februarie”, a declarat șeful statului.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).