Marcați
Timp de o zi, peste 50 de primării au semnat declarații pro-statalitate și anti-unire
Anunțul a fost făcut de Igor Dodon într-o postare pe rețelele de socializare.

Șeful statului a menționat că cei care au vrut să testeze cît de patrioți și stataliști pot fi moldovenii, acum pot vedea rezultatele.

”În mai putin de 24 de ore, majoritatea consilierilor din peste 50 de primării au semnat declarații pro-statalitate și anti-unire. În fiecare zi, numărul acestora va tot crește și crește, sute de localitati vor semna declaratii in sustinerea statlității Republicii Moldova. Moldova are demnitate, Moldova are viitor!”, a scris șeful statului.

Potrivit lui Igor Dodon, ideologii unioniști au obținut exact inversul la ce și-au propus.

”În loc de Unire, vor primi Patriotism pentru Moldova. Cu excepția cîtorva aleși locali rătăciti sau cumpărați cu bani, restul cetățenilor se opun categoric oricărei declarații sau acțiuni unioniste. Unionismul este nu doar anticonstituțional și penal. Unionismul este expresia umilinței naționale și a trădării de țară. Regret că unii au căzut pradă acestei molime ideologice. Felicitări adevăraților patrioți ai statului moldovenesc. Știu că sunteți mulți, sunteți majoritatea absolută. Voi sunteți garantul dăinurii Republicii Moldova. Să fim demni de memoria lui Ștefan cel Mare”, a menționat șeful statului.

Timp de o zi, peste 50 de primării au semnat declarații pro-statalitate și anti-unire
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).