Marcați
Radu către Moldovanu: Ar fi un gest de bărbăție să-mi fie azi prezentată demisia
Primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu, din nou nemulțumită de activitatea subalternilor săi. De data aceasta, Silvia Radu a cerut demisia şefului Direcţiei sănătate, Mihai Moldovanu, după ce a făcut o vizită inopinată la Spitalul Municipal Nr. 1 din Chișinău în urma sesizărilor pacienților privind condițiile proaste din instituție și a rămas dezamăgită de modul în care este gestionată instituția medicală.

„Să vă gândiți clar cum veți cheltui banii publici. Care vor fi prioritățile la cheltuielile pe care vi le planificați. La Spitalul nr.1 s-a dat prioritate cabinetului directorului și nu secțiilor unde stau mamele cu copii noi născuți. S-a cumpărat un ascensor de un milion de lei, pe când ele costă maxim 300.000 de lei. Domnule Moldovanu ar fi un gest de bărbăție și onoare să-mi prezentați astăzi cererea de demisie”, a menționat Radu.

De asemenea, Silvia Radu s-a arătat nedumerită de ce vizitatorii spitalelor trebuie să achite pentru „bahile”: „Oamenilor li se cer bani doar pentru a păstra igirena. Probabil e o afacere personală a medicilor spitalului pentru că nimeni nu-ți dă bon pentru aceste bahile”, a mai spus primărița.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).