Marcați
Președintele Moldovei a primit scrisorile de acreditare din partea a trei ambasadori agreați
Astăzi, în cadrul unei ceremonii oficiale la Reședința de Stat, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a primit scrisorile de acreditare din partea a trei ambasadori agreați: E.S. Batsaikhan Dashjamts, Ambasador al Republicii Populare Mongolia în Republica Moldova cu reședința la Sofia; E.S. Gregory Michael Andrews, Ambasador al Noii Zeelande în Republica Moldova cu sediul la Bruxelles și E.S. Safdar Hayat, Ambasador al Republicii Islamice Pakistan în Republica Moldova, cu sediul la București.

În cursul discuțiilor șeful statului a urat fiecărui ambasador bun-venit și succes în îndeplinirea mandatelor, reiterînd importanța intensificării relațiilor politice bilaterale și de consolidare a raporturilor economice cu statele pe care le reprezintă diplomații.

Totodată, Igor Dodon și-a exprimat speranța că acreditarea noilor ambasadori în Republica Moldova va impulsiona valorificarea potențialului de cooperare existent în beneficiul popoarelor noastre.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).