Marcați
Trei cetățeni moldoveni au decedat într-un accident produs în Federația Rusă
Trei cetățeni moldoveni au decedat, iar unul a fost internat în stare gravă la spital, în urma unui grav accident de circulație, produs, acum două zile, în regiunea Kaluga din Federația Rusă.

Automobilul în care se aflau moldovenii s-a ciocnit violent cu o altă maşină. În urma impactului, doi bărbați, în vârstă de 28 și 37 de ani, și o femeie, în vârstă de 31 ani, au decedat pe loc, iar șoferul, tot din Republica Moldova, în vârstă de 34 de ani, a fost transportat în stare gravă la spital. De asemenea, patru oameni, cetățeni străini, care se aflau în celălalt vehicul, s-au ales cu traumatisme și au fost internați în spitalul din orașul Suhinici.

Reprezentanții Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă au anunțat că vor pleca astăzi în Rusia, pentru a aduce în țară corpurile neînsufleţite ale celor trei moldoveni, dar şi bărbatul rănit, a precizat secretarul de presă al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Alexandr Roitman.

”Ambasada noastră este în legătură atât cu autoritățile din Federația Rusă, cât și cu autoritățile din Republica Moldova, pentru repatrierea decedaților și persoanelor rănite”, a spus secretarul de presă al MAEIE, Alexandr Roitman.

Deocamdată nu se cunoaște în ce condiții s-a produs accidentul rutier.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).