Marcați
Șeful statului a oferit un interviu jurnaliștilor de la RTVI
Președintele Igor Dodon a oferit un interviu jurnaliștilor de la postul de televiziune internațional RTVI. Interviul va fi difuzat în această săptămână, în cadrul unei emisiuni ample „Noile bilanţuri la RTVI, pe ambele părţi ale oceanului”.

Amitim că săptămâna trecută, echipa de filmare a postului rusesc de televiziune RTVI nu au fost lăsați să intre pe teritoriul Republicii Moldova. Jurnalista televiziunii Mariana Minsker trebuia să-l intervieveze pe președintele Republicii Moldova, Igor Dodon. Vizita a fost convenită la nivelul administrației prezidențiale. În ciuda faptului că jurnaliștii au prezentat polițiștilor de Frontieră o invitație oficială din partea lui Igor Dodon și o scrisoare din partea RTVI, care confirma scopul vizitei, echipei de filmare i s-a refuzat intrarea în Moldova.

Ulterior, reprezentanții Președinției au convenit cu conducerea postului RTVI, că Igor Dodon va oferi un interviu în timpul cel mai apropiat.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).