Marcați
Bilanţul inundaţiilor din sudul Californiei a ajuns la 17 morţi
Cel puţin 17 persoane au murit în urma ploilor abudente din sudul Californiei care au dus la inundaţii şi aluncări de teren, a anunţat, miercuri, şeriful din Santa Barbara, Bill Brown, informează site-ul agenţiei de ştiri Dpa.

"Este o coincidenţă faptul că avem 17 morţi şi 17 persoane dispărute. Nu credem că toate cele persoane dispărute au murit", a adăugat Bill Brown.

Majoritatea persoanelor care au fost prinse sub dărâmături au fost transportate la spital cu ajutorul elicopterelor.

"Eforturile de căutare şi salvare vor continua pe parcursul nopţii", a declarat Dianne Black, un purtător de cuvânt al autorităţilor din comitatul Santa Barbara, adăugând că aproximativ 500 de persoane ajută rezidenţii care încă sunt blocaţi.

Inundaţiile şi alunecările de teren, care afectează zonele deja distruse în urma unui incendiu izbucnit luna trecută, au dus la închiderea a 48 de km din autostrada principală din regiune.

Incendiile din luna decembrie au afectat zonele cu vegetaţie, care ajutau la prevenirea inundaţiilor şi alunecărilor de teren.

MEDIAFAX
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).