Marcați
Al doilea accident FEROVIAR GRAV, în decurs de o săptămână, în Africa de Sud: aproximativ 200 de persoane, rănite în urma unei coliziuni
Aproximativ 200 de persoane au fost rănite după ce două trenuri s-au ciocnit într-o suburbie a oraşului Johannesburg, a anunţat, marţi, serviciul de urgenţă ER24, relatează The Associated Press.

Potrivit ER24, nicio persoană nu a murit în urma accidentului ce s-a produs în dimineaţa zilei de marţi, la o staţie de tren din Germiston.

Unul dintre trenuri a deraiat în urma coliziunii.

Poliţia a demarat o anchetă pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

”Circumstanţele exacte ale acestui accident nu sunt încă cunoscute, însă autorităţile locale au ajuns la faţa locului şi au demarat o anchetă în acest sens”, se arată în comunicatul ER24.

Săptămâna trecută 18 oameni au murit şi alţi 260 au fost răniţi după ce un tren de pasageri a lovit un camion, la o trecere la nivel cu calea ferată, iar mai multe vagoane au deraiat şi au luat foc în urma impactului.

Un raport al Guvernului sud-african scoate în evidenţă faptul că în 2016 şi 2017 peste 495 de oameni au murit şi alţi 2.100 au fost răniţi în urma accidentelor feroviare din Africa de Sud.

MEDIAFAX
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).