Marcați
Lucrările de reparație a Președinției vor demara în a doua jumătate a lunii ianuarie
Igor Dodon a avut o întrevedere cu Hulusi Kiliç, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotențiar al Republicii Turcia în Republica Moldova.

În cadrul discuției,părțile au făcut un schimb de opinii cu privire la situația curentă, dar și am discutat aspecte legate de dezvoltarea relațiilor bilaterale.

”Domnul Hulusi Kiliç a confirmat faptul că licitația privind selectarea companiei de construcție care se va ocupa de renovarea clădirii Președinției s-a încheiat cu succes. Așa cum am convenit cu domnul Recep Tayyip Erdoğan, sediul Președinției va fi reparat cu sprijinul Guvernului Turciei, iar lucrările în acest sens vor demara în a doua jumătate a lunii ianuarie. Edificiul urmează să fie dat în exploatare în cadrul vizitei oficiale a Președintelui Erdoğan la Chișinău, care este efectuată la invitația mea și este preconizată pentru luna mai curent”, a menționat Igor Dodon.

De menționat că Republica Turcia contribuie și la implementarea a zeci de proiecte sociale în Găgăuzia, a căror finalizare este planificată, de asemenea, pînă în luna mai, cînd Președintele Erdoğan va efectua o vizită oficială la Chișinău, dar și la Comrat.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).