Marcați
Un tânăr a fost împușcat în cap într-un local din Capitală
Un tânăr a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost împușcat în cap. Incidentul s-a produs aseară într-un local din sectorul Ciocana.

Oamenii legii au fost anunțați de către medicii de la ambulanță.

În cadrul investigaţiilor poliţiştii au constatat că, în urma unui conflict iscat între trei persoane necunoscute, în direcţia victime a fost efectuată o împuşcătură dintr-un pistol de model necunoscut. Imediat după incident, cei trei agresori au fugit de la locul crimei într-o direcţie necunoscută. În acest context au fost mobilizate toate echipajele mobile din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei, precum şi angajaţi ai Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială “Fulger”. Concomitent, serviciile de investigaţii din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău de comun cu poliţiştii sectorului Ciocana au obţinut informaţii, privind intenţia celuia care ar fi împuşcat să părăsească teritoriul ţării.

Suspectul a fost reținut la punctul de trecere Tudora, din raionul Ştefan-Vodă, când încerca să fugă din țară.

La momentul comiterii crimei, suspectul nu era singur, ci împreună cu doi prieteni, care au fost şi ei reţinuţi de polițiștii Batalionului de Reacționare Operativă.

Pe acest caz a fost deschis un dosar penal.

menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).