Marcați
Igor Dodon apreciază înalt rezultatele pe care le-a obținut Autonomia Găgăuză împreună cu Irina Vlah
Șeful statului aavut o întrevedere cu Consiliul Bătrînilor din Găgăuzia.

Participnații la întrevedere au discutat despre situația din regiune și din țară, fiind făcut un bilanț al activității Comitetului executiv al Găgăuziei.

Șeful statului a apreciat înalt rezultatele pe care le-a obținut Autonomia împreună cu Bașcanul Irina Vlah în domeniul economic și social. Astfel, pe parcursul anului au fost inițiate și implementate mai multe proiecte importante pentru regiune.

”Am discutat obiectivele pentru 2018. Am menționat importanța majoră pe care o au alegerile parlamentare pentru Republica Moldova. Consider că Autonomia Găgăuză trebuie să fie reprezentată destoinic în noul Parlament al ţării.

Totodată, am reiterat poziţia referitor la necesitatea adoptării pachetului de legi privind Găgăuzia. Sunt de părere că acestea trebuie să fie adoptate doar în varianta în care au fost elaborate de grupul de lucru mixt al Parlamentului Moldovei şi Adunării Populare a Găgăuziei.

Le-am adresat participanților la întrevedere felicitări cu prilejul sărbătorilor de iarnă, pace și prosperitate în anul care vine”, a menționat Igor Dodon.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).