Marcați
Cel puţin o persoană a murit după ce un bărbat a deschis focul într-o fabrică de dulciuri din Moscova
Cel puţin o persoană a murit, iar alte trei au fost rănite, miercuri, după ce un bărbat înarmat a deschis focul în fabrica de dulciuri Menşevik, aflată în sud-estul Moscovei, a informat o sursă din poliţia locală, relatează site-ul agenţiei de ştiri Tass.

"O persoană a murit în timpul atacului şi alte trei au fost rănite", a declarat sursa.

Potrivit datelor preliminare, "un fost proprietar a venit la fabrică, a împuşcat un gardian, iar acum merge în jurul incintei cu o armă".

Clădirea a fost închisă, iar înăuntru ar putea fi ţinuţi ostatici, a mai informat sursa, care a preferat să rămână anonimă. Forţele speciale de poliţie au fost trimise la faţa locului.

Atacul a început în urma unui conflict declanşat între fostul proprietar şi conducerea actuală, a informat purtătorul de cuvânt al Comisiei de investigaţie a Rusiei, Iulia Ivanova.

Potrivit anchetatorilor, fostul proprietar purta o discuţie aprinsă cu actualul proprietar, apoi "a ridicat o armă şi a tras mai multe focuri, rănind un agent de pază, care ulterior a murit".

Ofiţerii de poliţie care au fost trimişi la faţa locului nu au putut să intre în clădire sau să îl contacteze pe atacator.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).