Marcați
Sărbătoare feerică pentru sute de copii din familii social-vulnerabile, organizată de fundația Primei Doamne
Președintele Igor Dodon, împreună cu familia, a participat la un eveniment festiv pentru copii, organizat cu prilejul sărbătorii ”Sfîntului Ierarh Nicolae” de Fundația de Binefacere ”Din Suflet”, patronată de Prima Doamnă.

”Am decis cu soția să organizăm această acțiune de caritate și o sărbătoare de neuitat pentru circa 400 de copii din familii social-vulnerabile, în ajun de sărbătorile de iarnă și cu ocazia Sfîntului Nicolae, care a făcut multe daruri săracilor și este considerat un protector al copiilor”, a menționat Igor Dodon.

Astfel, în cadrul programului artistic ”Feerie de Iarnă”, desfășurat la Palatul Republicii, copiii au dansat împreună cu picii din ansamblurile ”LolliPops” și ”Vdohnovenie”, au recitat poezii, au fost distrați de animatori, au cîntat colinde și îndrăgitele piese de iarnă împreună cu membrii formațiilor ”Acord”, ”DoReDoS” și frații Bivol. De asemenea, împreună cu copiii, șeful statului a aprins luminile pomului de crăciun, iar la final, toți cei prezenți au primit cadouri de la darnicul Moș Crăciun.

”Ne-am propus ca din partea Fundației de Binefacere ”Din Suflet”, în toate raioanele republicii să fie repartizate 10000 de cadouri pentru copii. Totodată, asemenea evenimente vor fi organizate la Bălți și Comrat, dar și în alte raioane ale Republicii Moldova.

Ne bucură că reușim să aducem zîmbete pe chipurile copiilor și să răspîndim magia sărbătorilor de iarnă în inimile acestor micuți. Fiecare copil pentru a se dezvolta plenar trebuie să aibă oportunități egale, iar statul trebuie să le creeze și să le asigure. Este o condiție obligatorie.

Fie ca spiritul acestor sărbători să pătrundă în casele și sufletele tuturor, iar toți copiii lumii să fie fericiți! La mulți ani și sărbători fericite!”, a menționat șeful statului.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).