Marcați
Două femei și doi copii, loviți de un șofer beat criță, pe o trecere de pietoni din Capitală (VIDEO)
O tânără de 24 de ani, alta de 27 de ani și copiii acesteia, de 1 și 4 ani, au fost transportați la spital, după ce au fost loviți de un șofer pe o trecere de pietoni din sectorul Botanica al Capitalei. După impacxt, șoferul și-a căutat de drum mai departe. Momentul a fost surprins chiar de camera de bord din masina acestuia.

Șoferul însă a fost stopat de către nişte martori oculari, care au solicitat intervenţia unui echipaj de patrulare. Potrivit celor prezenţi la faţa locului, şoferul ar fi scos un pistol şi i-ar fi ameninţat. El s-a dovedit a fi un bărbat de 34 ani, care a fost supus testului alcoscopic de către agenţii de patrulare, constatându-se o concentraţie de alcool în aerul expirat de 0,84mg/l.Bărbatul a fost reţinut preventiv pentru 72 de ore.

Dacă va fi recunoscut vinovat, acesta riscă de la 4 la 8 ani închisoare cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de la 4 la 5 ani.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).