Marcați
Bogdan Zumbreanu este noul director al Centrului Național Anticorupție
Bogdan Zumbreanu este noul șef al Centrului Național Anticorupție. Parlamentul a aprobat candidatura sa, cu 60 de voturi, în pofida criticilor şi învinuirilor care au răsunat în planul legislativului.

Potrivit unei investigații a Ziarului de Gardă, anul trecut, Zumbreanu a ridicat un salariu lunar de 17 mii de lei, dar a raportat și 7 mii de euro obținuți la ziua de naștere a copilului, și 15 mii de euro din rezilierea unui contract de leasing. Însă, funcționarul a semnat un alt contract de leasing pentru un automobil, în valoare de 22 mii e euro.

Zumbreanu declară că deține un apartament de circa 1 mln de lei, procurat prin credit în 2013. Acesta mai indică o armă de 150 mii de lei, obținută în 2015 la ziua sa de naștere.

De menționat că soacra lui Zumbreanu, Aliona Serbulenco este membră a Partidul Democrat.

În prezent, Bogdan Zumbreanu îndeplinește funcția de șef al Direcției Urmărire Penală a Centrului Național Anticorupție.

În cursa pentru fotoliul de șef al CNA au fost înscriși Veaceslav Guțan, Igor Carlașuc, Sava Maimescu și Bogdan Zumbreanu.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).