Marcați
Șeful statului, într-o vizită de lucru în nordul țării
Președintele Igor Dodon efectuează o vizită de lucru în raioanele Șoldănești și Soroca, în cadrul căreia se va familiariza cu starea lucrurilor din această regiune, va purta discuții cu oamenii simpli despre problemele cu care se confruntă. Totodată, șeful statului va merge la grădinițele de copii care au beneficiat de suport din partea fundației de binefacere a Primei Doamne.

”Am vizitat grădinița ”Prichindel” din satul Vadul-Raşcov care a primit un calculator, tehnică audio, lenjerie de pat, prosoape și grădinița „Ghiocel” din localitatea Chipeșca, care a beneficiat de mobilier în cadrul programului național de susținere a instituțiilor preșcolare lansat de Fundația ”Din Suflet””, a menționat Igor Dodon pe fecebook.

Instituțiile preșcolare respective aveau stringentă nevoie de acest ajutor deoarece mobila și lenjeria de pat de care dispuneau erau foarte uzate. Administrația grădinițelor de copii și părinții au mulțumit pentru implicare și au declarat că grație acestui fapt, micuții vor dormi în pătucuri și saltele confortabile.

De asemenea, micuții au rămas plăcut surprinși de cadourile pe careșful statului le-a oferit cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

”Toate grădinițele de copii din Republica Moldova au nevoie de suport din partea statului pentru a oferi un mediu favorabil pentru dezvoltarea și creșterea copiilor noștri, iar noi vom depune tot efortul în acest sens”, a conchis șeful statului.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).