Marcați
Aproape 100 de complexuri sportive, vor fi date în exploatare în 2018
Pe parcursul anului 2018, să fie date în exploatare circa 100 de complexuri sportive, iar în perioada întregului mandat al Președintelui Igor Dodon, circa 300 (în fiecare a treia localitate din țară). Lucrările sunt prevăzute în program național de reabilitare a infrastructurii sportive, în localitățile din Republica Moldova, preponderent cele din mediul rural.

În prezent, lucrările sunt inițiate sau se desfășoară în 10 cele mai mari comune din țară (după numărul de locuitori), iar unele deja sunt la etapa de finalizare, spre exemplu, în comuna Băcioi.

Complexurile sportive includ terenuri de fotbal, baschet, volei, fitness, teren de joacă pentru copii, spațiu de odihnă pentru adulți, ș.a.

”Practicarea modului sănătos de viață, a sportului în masă, trebuie să devină o prioritate pentru Republica Moldova, împreună cu educația și învățământul de calitate, dar și alte domenii sociale. Este necesar să depunem toate eforturile ca generațiile actuale și viitoare să-și dezvolte abilitățile intelectuale, spirituale și fizice. Trebuie să ne conducem de deviza ”O minte sănătoasă într-un corp sănătos!””, a menționat Igor Dodon.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).