Marcați
Fostul şef de campanie al lui Donald Trump va fi eliberat pe o cauţiune de 11,65 milioane de dolari
Paul Manafort, fostul şef de campanie al lui Donald Trump, a încheiat un acord cu procurorul special Robert Mueller pentru a fi eliberat pe o cauţiune în valoare de 11,65 milioane de dolari, a anunţat joi avocatul lui Manafort, relatează site-ul agenţiei Reuters.

În baza înţelegerii, Manafort va fi eliberat din arestul la domiciliu, dar nu-şi va primi paşapoartele înapoi şi implicit nu va putea părăsi Statele Unite. În plus, acesta a acceptat să-şi restricţioneze deplasările la statele Florida, Virginia, New York şi Washington DC.

Avocatul Kevin Downing a precizat că Paul Manafort va ceda patru proprietăţi imobiliare în valoare de aproximativ 11,65 milioane dolari dacă va exista o încălcare a acordului.

Manafort deţine sau controlează mai multe entităţi şi conturi la nivel mondial, inclusiv din Cipru, Grenadine, Seychelles şi Anglia. Activele financiare ale acestuia sunt substanţiale, dar dificil de cuantificat.

MEDIAFAX
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).