Marcați
Bogdan Țîrdea: Partidele de dreapta i-au pus Chișinăul pe tavă lui Vlad Plahotniuc și PDM
Partidele de dreapta i-au pus Chișinăul pe tavă lui Vlad Plahotniuc și Partidului Democrat. De această părere este politologul și deputatul Bogdan Țîrdea. El a menționat, după anunțarea rezultatelor referendumului de ieri, că adepții socialiștilor din Capitală au ieșit masiv la vot, însă cei ai forțelor de dreapta au ascultat-o pe Maia Sandu și pe Andrei Năstase și au boicotat plebiscitul. În acest mod, până în 2019, Capitala va fi controlată de către Partidul Democrat, condus de Plahotniuc, a explicat Bogdan Țîrdea.

Socialiștii din Chișinău au reușit să-și mobilizeze masiv susținătorii, chiar dacă asupra electoratului a fost exercitată o presiune continuă din partea celor care au urmărit deturnarea plebiscitului, susține deputatul PSRM Bogdan Țîrdea.

”Locuitorii Capitalei care nu au ieșit la vot, s-au lăsat prinși în capcana forțelor politice de dreapta, spune parlamentarul. În special, este vorba de formațiunile conduse de Maia Sandu și Andrei Năstase. Tocmai cu ajutorul lor, Primăria Capitalei a auns astăzi să fie controlată direct de Partidul Democrat, subliniază Țîrdea”, a declarat deputatul PSRM, Bogdan Țîrdea.

Analiștii politici presupun că și la alegerile parlamentare din anul viitor, Maia Sandu va coopera pe ascuns cu Vlad Plahotniuc și cu Andrei Năstase, pentru a asigura menținerea puterii în mâinile proeuropenilor.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).