Marcați
Copilul dispărut din Verejeni a fost împușcat și aruncat în fântână
Băiatul de șapte ani, cadavrul căruia a fost găsit într-o fântână din localitatea Verejeni, raionul Teleneşti, a fost împușcat. Mariana Beţivu, ofiţer de presă al Inspectoratului General de Poliţie, a declarat pentru IPN că acesta are o plagă în umărul stâng. Un minor de 14 ani, din mahala, este audiat în legătură cu acest caz.

Se presupune că adolescentul se juca cu arma de vânătoare a tatălui său și, din întâmplare, l-a împușcat pe copil, care venise în vizită.

„Minorul de 14 ani este acum audiat ca să aflăm cum a ajuns la fântână ca să-l arunce pe cel de șapte ani şi ce s-a întâmplat până să o facă. Se ştie că nimeni altcineva nu era acasă. Încă nu e clar dacă arma era sau nu în safeu”, a spus Mariana Beţivu.

Dispariția copilului a fost anunțată seara zilei de 18 noiembrie. Salvatorii au pompat duminică apa din mai multe fântâni, iar în una din ele au găsit corpul neînsuflețit al minorului.

IPN
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).