Marcați
Un nou proiect de amenajare a unui spațiu de odihnă în sectorul Ciocana
Proiectul de amenajare a unui spațiu de odihnă pe strada Maria Dragan din sectorul Ciocana al Capitalei ar putea fi implementat în anul viitor. Membrii organizației obștești "AARC" au depus deja la Consiliul municipal Chișinău solicitarea de autorizare a lucrărilor. Tinerii speră că autoritățile locale vor aloca și bani în acest sens.

Acum o săptămână, activiștii organizației ”AARC” au inițiat procesul de colectare a semnăturilor în sprijinul proiectului de amenajare a spațiului de odihnă de pe strada Maria Dragan, în valoare de trei milioane de lei. După ce au obținut aproape 100 de semnături, demersul a fost făcut în adresa administrației locale. În cazul în care acesta va va fi aprobat de către consiliul municipal, lucrările ar putea începe din luna aprilie, a precizat vicepreședintele organizației, Victor Vasiliev.

El a mai spus că proiectul prevede amenajarea zonei de staționare a automobilelor și bicicletelor, dotarea terenului cu felinare, vor fi executate lucrări de înverzire a acestuia. De asemenea, va fi construită o zonă de observare, însoțită de ogradă privată, îngrădire decorativă, amenajarea drumului de acces și, în perspectivă, plasarea monumentului interpretei de muzică populară, Maria Dragan.

Până în luna octombrie a anului viitor, spațiul amenajat urmează să devină o atracție pentru tineri.

Tinerii au expus proiectul și pe pagina Asociației pentru Amenajarea și Reconstrucția Chișinăului și mizează pe sprijinul orășenilor.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).