Marcați
Femeia care a încercat în vară să-și omoare copiii a fost recunoscută iresponsabilă
Femeia care, în vara acestui an, a încercat să-și omoare copiii și mai apoi să se sinucidă suferă de schizofrenie, iar procurorii vor cere instanței de judecată aplicarea măsurii de constrângere cu caracter medical în privinţa acesteia. Cauza penală a fost trimisă în instanță.

Potrivit unui comunicat depresă al Procuraturii Generale, inculpata a fost recunoscută iresponsabilă şi a fost internată în spitalul de psihiatrie.

În august, femeia, în vârstă de 36 de ani, şi-a înjunghiat copiii minori, fiul de 12 ani şi fiica de un an, după care a încercat să-şi pună capăt zilelor. Aceasta a fost oprită de soacră, care a chemat ambulanța, astfel toţi trei au rămas în viaţă.

Fetița de un an a fost spitalizată cu multiple plăgi, dar, din fericire, niciuna nu a penetrat organele vitale. Băiatul de 12 ani s-a aflat mai mult timp la reanimare. Femeia i-a atins cu cuțitul tendoane și vase sangvine. Copilul a pierdut mult sânge și a avut nevoie de transfuzie.

IPN
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).