Marcați
Ministrul rus de Externe, previziuni sumbre: Schimbul de ameninţări între SUA şi Coreea de Nord nu va aduce nimic bun
Schimbul de ameninţări şi insulte între Statele Unite şi Coreea de Nord nu va aduce nimic bun, a declarat miercuri ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, care a făcut un apel pentru reluarea negocierilor, relatează site-ul agenţiei Tass.

"Ne-am exprimat poziţia cu privire la ceea ce se întâmplă de mai multe ori: suntem convinşi că schimbul de ameninţări şi schimbul de insulte, şi au existat astfel de lucruri de ambele părţi, nu vor aduce nimic bun. Este nevoie să ne aşezăm la discuţii şi să cădem de acord, aceasta este propunerea ruso-chineză. Suntem convinşi că nu există alternativă la soluţionarea paşnică", a spus Lavrov, în cadrul unei vizite în Vietnam.

Donald Trump, preşedintele SUA, a avertizat, miercuri, Coreea de Nord că Washingtonul ”nu se va lăsa intimidat” de ameninţările Phenianului şi a cerut comunităţii internaţionale să-şi intensifice eforturile pentru a izola regimul condus de Kim Jong-Un.

Liderul american le-a cerut tuturor ţărilor, inclusiv Chinei şi Rusiei, să pună în aplicare rezoluţiile Consiliului de Securitate al ONU privind sancţionarea drastică a statului comunist.

MEDIAFAX
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).