Marcați
Un membru al Guvernului Ţării Galilor acuzat de hărţuire sexuală a fost găsit mort în locuinţa sa
Carl Sargeant, un membru al Guvernului din Ţara Galilor care fusese suspendat din cauza acuzaţiilor de hărţuire sexuală, a fost găsit mort marţi, existând suspiciuni că s-a sinucis, afirmă surse citate de publicaţia The Telegraph.

Carl Sargeant, în vârstă de 49 de ani, fusese suspendat pe 3 noiembrie din funcţia de ministru pentru Comunităţi şi Situaţia Copiilor în cadrul Guvernului Ţării Galilor. Decizia de suspendare a fost luată de Partidul Laburist.

Carl Sargeant, care are doi copii, a fost găsit mort marţi în locuinţa sa din Connah's Quay, situată în nordul Ţării Galilor.

Carwyn Jones, premierul Ţării Galilor, a declarat că Sargeant era investigat pentru o "serie de incidente", în contextul în care era acuzat de mai multe femei de hărţuire sexuală.

Carl Sargeant a catalogat acuzaţiile "şocante şi deranjante", cerând o "investigaţie independentă care să îi permită să îi clarifice reputaţia".

MEDIAFAX
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).