Marcați
Extinderea cooperării dintre Moldova și Rusia în domeniul turismului, discutată la Președinție
Igor Dodon a avut o întrevedere cu Oleg Safonov, șeful Agenției Federale pentru Turism din Federația Rusă.

În cadrul întrevederii, părțile au discutat mai multe aspecte legate de extinderea cooperării dintre țările noastre în domeniul turismului, înlăturarea obstacolelor pentru persoanele care doresc să viziteze țările noastre, efectuarea schimbului de informații între operatorii de turism din Moldova și Rusia.

De menționat că întîlnirea este o continuare a dialogului care a avut loc în cadrul Forumului ”Descoperă Moldova ospitalieră”, desfășurat la finele lunii septembrie la Chișinău, sub patronajul Președintelui Republicii Moldova, cu scopul de a prezenta potențialul turistic al țării noastre. La evenimentul respectiv au participat peste 40 de companii turistice din mai multe regiuni ale Federației Ruse, precum și din Belarus și din țara noastră.

”Mi-am exprimat încrederea că după această întrevedere, dar și în rezultatul Forumului care a avut loc, fluxul de turiști din Federația Rusă în Moldova va spori substanțial.
Moldova este o țară atractivă, cu obiceiuri și tradiții frumoase care trebuie promovate”, a menționat Igor Dodon.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).