Marcați
Președintele american Donald Trump a sosit în Coreea de Sud pentru o vizită de două zile
Președintele american Donald Trump a sosit marți în Coreea de Sud pentru o vizită de două zile, în cea de-a doua oprire a turneului său asiatic și în care amenințarea nord-coreeană și relațiile comerciale bilaterale vor domina agenda, transmite EFE.

Air Force One a aterizat în jurul orei locale 12,18 la baza aeriană Osan (64 km sud de Seul). Trump are, la primul punct al programului, un prânz cu trupele americane dislocate la baza militară Humphreys.

Apoi, el se va deplasa la Seul pentru o întâlnire cu omologul său sud-coreean.

''Niciun președinte (american) nu a mers la Camp Humphreys și credem că acesta este cel mai coerent mesaj'', a precizat, în urmă cu câteva zile, un oficial al Casei Albe, citat de Reuters și AFP.

Vizita lui Trump din 7-8 noiembrie în Coreea de Sud are loc pe fondul îngrijorării comunității internaționale în privința programelor balistic și nuclear ale Phenianului și al escaladării declarațiilor între șeful Casei Albe și liderul nord-coreean Kim Jong-Un.

AGERPRES
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).