Marcați
Fostul șef al IGP, a fost anunțat în căutare internațională
Fostul șef al Inspectoratului General al Poliției, Ion Bodrug, a fost anunțat în căutare internațională. Acesta este bănuit într-un dosar pe contrabandă cu arme de foc.

Procurorul-șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, Nicolae Chitoroagă, susține că mandatul de arest pe numele său a fost emis vineri, 27 ocotmbrie iar astăzi, acesta a fost anunțat în căutare internațională.

Potrivit lui Chitoroagă, fostul șef al IGP r fi organizat trecerea ilegală peste frontiera de stat a șase sau șapte pistoale, în perioada când era șef al Poliției. Armele de foc au ajuns la cetățeni ai Ucrainei.

Mai mult, Chitoroagă susține că organul de urmărire penală cunoaște unde se află Bodrug și urmează să ceară extrădarea lui.

Amintim că Ion Bodrug a fost demis din funcție, după ce în martie 2015, în biroul lui au avut loc mai multe percheziții.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).