Marcați
Un alt jurnalist rus, întors de pe Aeroportul Chișinău
Redactorul - șef al ziarului „Svobodnaia Mîsli”, Mihail Deleaghin nu a fost lăsat să intre pe teritoriul țării. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de Facebook de deputata PCRM, Inna Șupac.

Ofițerul de presă al Poliției de Frontieră, a confirmat faptul că persoanei în cauză nu i-a fost permisă intrarea în Republica Moldova.

„Poliția de Frontieră confirmă faptul că persoanei în cauză nu i-a fost permisă intrarea în Republica Moldova pe motiv că este aplicată interdicție. Informația și contextul aplicării interdicției poate fi pus la dispoziție doar persoanei vizate și la solicitarea sa”, a declarat Raisa Novițchi.

Totodată, Ina Șupac susține că Mihail Deleaghin a fost invitat de către Partidul Comuniștilor și Partidul European de stânga să participe la o conferință internațională, dedicată aniversării a 100 de ani de la Revoluția din Octombrie.

Amintim că acesta nu este primul caz, când cetățeni ai Federației Ruse, nu sunt lăsați să intre pe teritoriul RM. La sfârșitul lunii septembrie, o jurnalistă din Rusia a primit refuz de intrare în țara noastră, fiind reținută pe Aeroportul din Chișinău și trimisă în România.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).