Marcați
Un bărbat, găsit mort într-o pădure din Cimișlia; Făptașii spun că l-au confundat cu un animal
Doi bărbați cu vârsta cuprinsă între 25 și respectiv 27 ani, locuitori ai raionului Cimişlia, sunt suspectați că ar fi împușcat un bărbat, în timp ce se aflau la vânătoare ilegală.

Cadavrul unui bărbat de 46 de ani, locuitor al satului Albina, a fost depistat în fâşia forestieră din extravilanul satului Mereni, raionul Cimişlia. Medicul legist a constatat că decesul a survenit în urma unei împuşcături în regiunea capului.

Ca urmare a investigațiilor efectuate de ofițerii Direcției Combaterea Crimei Grave, în comun cu Procuratura din Cimișlia, s-a stabilit că, pe data de 30 septembrie, doi bărbați, aflându-se la braconaj, din neatenţie au împuşcat mortal un bărbat confundându-l cu un animal.

Aceștia au părăsit locul infracțiunii, însă peste o lună, pe data de 25 octombrie, au fost reținuți, unul dintre ei fiind plasat în arest preventiv pentru 72 de ore, iar celălalt - cercetat în libertate.

Poliția a inițiat o cauză penală pentru omor.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).