Marcați
Festivalul Vinului Moldovenesc, la Minsk
Pe data de 30 septembrie curent în capitala Republicii Belarus, orașul Minsk, s-a desfășurat Festivalul Vinului Moldovenesc.

Acest eveniment a fost organizat sub egida Președintelui Republicii Moldova, în cadrul Proiectului ”Promovarea Exportului Moldovenesc”, în parteneriat și cu suportul Organizației de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO), precum și a unor companii vinicole și a Comitetului Executiv al UTA Găgăuzia.

La Festival au participat mai multe companii vinicole din Moldova, cum ar fi ”Cricova”, ”Vinăria din Vale”, ”Lion- Gri”, ”Aroma” (divinuri), ”Bostavan” și 4 companii vinicole din Găgăuzia ”Tomai Vin”, ”Kazayak Vin”, ”DK Intertrade” (aur vin) și ”Vinuri de Comrat”.

De asemenea, la eveniment a participat consilierul prezidențial, Ion Perju care și-a exprimat speranța că acest Festival va deveni o tradiție și se va desfășura anual nu doar în Minsk, dar și în alte orașe din Republica Belarus.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).