Marcați
Traficanţi de droguri, reținuți de oamenii legii
Activitatea criminală a unui grup de persoane, specializate în comercializarea substanţelor narcotice de origine vegetală în proporţii mari a fost deconspirată de polițiști. Aceştia s-au dovedit a fi o femeie de 35 ani şi cinci bărbaţi cu vârstele de cuprinse între 27 ani şi 53 ani, domiciliaţi în Capitală.

În cadrul acţiunilor speciale de invetsigaţii şi de urmărire penală forţele de ordine au documentat şi au acumulat probe concludente în privinţa fiecărui membru, care avea rolul să bine determinat la punerea în circulaţie ilicită a drogurilor, fiind localizaţi şi reţinuţi concomitent de către poliţişti.

În urma percheziţiilor corporale au fost depistate şi ridicate pacheţele din polietilenă cu substanţe vegetale specifice cânepei. Totodată fiind ridicate sacoşe sigilate cu droguri de la domiciliile acestora, cântare electronice, telefoane mobile, mijloace financiare obţinute în urmă vînzărilor de droguri, precum şi bancnote marcate transmise anterior în cadrul achiziţiilor de control.

Gruparea criminală urma să obţină sume impunătoare de bani, în cazul în care reuşea să comercializeze cantitătile de droguri, ridicate şi sigilate de poliţişti. Toţi membrii au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore şi sunt cercetaţi penal pentru circulaţia ilegală a drogurilor.

Bănuiţii riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 ani până la 7 ani.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).