Marcați
Evoluția relațiilor de colaborare moldo-ruse, discutate de Dodon și Muhametșin
Președintele țării, Igor Dodon a avut o întrevdere cu ambasadorul Federaţiei Ruse în Republica Moldova, Farit Muhametșin.

În cadrul întrevederii, părțile au făcut un schimb de opinii pe marginea evoluției relațiilor de colaborare moldo-ruse, prin prisma înțelegerilor asupra cărora s-a convenit anterior.

”În special am discutat mersul realizării angajamentelor asupra cărora am convenit la Moscova în domeniul migranților, precum și a reluării exporturilor produselor moldovenești pe piața rusă”, a menționat Igor Dodon pe o rețea de socializare.

Amintim că în cadrul vizitei sale oficiale la Moscova, șeful statului a convenit cu omologul său rus asupra ridicării interdicției de intrare pe teritoriul FR pentru 50 de mii de migranți moldoveni, care anterior au încălcat regimul migrațional. Totodată, Igor Dodon a solicitat extinderea listei producătorilor moldoveni cu drept de export pe piața rusă.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).