Marcați
RED Nord și RED Nord-Vest solicită majorarea tarifelor
S.A. ”RED Nord-Vest” şi S.A. „Reţelele Electrice de distribuţie Nord” solicită majorarea tarifelor la serviciile de distribuirea a energiei electrice.

Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a publicat pe pagina sa web www.anre.md cererea parvenită de la S.A. „RED Nord-Vest” şi S.A. „Reţelele Electrice de distribuţie Nord” privind majorarea tarifelor reglementate la serviciile de distribuţie a energiei electrice și materialele care au stat la baza calculului acestor tarife efectuat de întreprinderea dată.

Documentele respective sînt disponibile în secțiunea Transparența decizională/Consultări publice a paginii electronice a ANRE.

ANRE informează că acesta are la dispoziție 15 zile lucrătoare din data publicării cererii S.A. „RED Nord-Vest” şi S.A. „Reţelele Electrice de distribuţie Nord”, dar și a materialelor aferente pentru a prezenta autorității de reglementare recomandări cu privire la aceste documente.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).